Ontvang nieuwe blogposts in je inbox
Recente Berichten

101 gezondheidsklachten verbetert door yoga

Dokter Timothy McCall publiceert al jaren een lijst van gezondheidsklachten waarvan in wetenschappelijke onderzoeken is aangetoond dat ze mee verholpen kunnen worden door yoga.

Er is een enorme boost in yoga onderzoek geweest de laatste jaren, waardoor er nu al voordelen bij 101 gezondheidsklachten gevonden werden dankzij yoga, terwijl dat er in 2013 nog 75 waren.

De PDF hieronder is in het Engels. Maar het bevat een pagina met de 101 ziektes, en 28 pagina's links naar de samenvattingen of soms de hele artikels.

Timothy McCall publiceert deze lijst als een gratis service, dus voel je vrij om dit te delen met je vrienden, familie: via e-mail, geprint, of via je sociale media.

Wat staat er zoal tussen? CVS, fibromyalgie, slapeloosheid, migraine, nekpijn, osteoporose, stress, rusteloze benen, rugpijn, vermoeidheid, en nog zoveel meer.

http://www.drmccall.com/uploads/2/2/6/5/22658464/101healthconditionshelpedbyyoga.pdf

En stel je vrienden en familie voor om een kijkje te nemen op www.ShantiYogaFlow.be om zich aan te sluiten bij een yogastudio met "rust", "hartelijkheid", "liefde", "respect",... Dat is toch wat mijn yogini's en yogi's me vertellen.

Namasté!