Ontvang nieuwe blogposts in je inbox
Recente Berichten

Betere Communicatie met Yoga


Heb je al meegemaakt dat je prikkelbaar en boos bent vóór de yogales? Door je partner, je kind(eren), collega's of je baas? En dat je rustiger was nà de ShantiYogaFlow-les? Dat komt omdat yoga de fysieke en mentale stress van een werkdag wegspoelt. Nu ik daar bij stil sta, denk ik zelfs dat zeer regelmatig yoga doen, ervoor zorgt dat je minder negatieve gevoelens hebt. Misschien helpt yoga om helderer te denken, rustiger te blijven en écht te luisteren naar wat de ander voelt en nodig heeft. Dan zou yoga kunnen zorgen voor betere communicatie. Wie weet draagt yoga zo bij aan een betere wereld. Want de kwaliteit van het samenleven kan alleen maar verhogen als mensen beter met elkaar communiceren. Wil je ook minder fysieke en mentale stress? En wil je meebouwen aan een betere wereld? :)

Start op woensdag 18 april met yoga voor 11 lessen. De les van 19.00 tot 20.00 is helaas al volzet (wachtlijst). Er zijn nog 9 plaatsen voor de les van 20.30 tot 21.30.

Kijk op www.ShantiYogaFlow.be