Ontvang nieuwe blogposts in je inbox
Recente Berichten

Over Konijntjes, Freud en Yoga


De eerste stap naar Verlichting is leren luisteren naar je échte zelf, je liefdevolle zelf. En niet naar de destructieve krachten in je zelf: je ego. Freud heeft laten zien dat verschillende krachten in de geest constant met elkaar in gevecht zijn: het id, het ego en het super-ego. Eenvoudig gezegd: in ons hoofd en in ons hart is er een voortdurende strijd tussen liefde en het ego. Het ego is dat deel van je geest dat zorgt voor vijandigheid, hebzucht, jaloezie en zo meer. Dat ego weerhoudt je ervan om gelukkig te zijn. Verlichting is een gemoedstoestand zonder ego. Eén van de middelen om daar te komen is fysieke en geestelijke yoga. Want yoga helpt jou de emoties in je geest en de energie in je lichaam af te stemmen op de positieve krachten in jezelf. Denk aan het liefdevolle, geduldige, dienstbare konijntje in jezelf. Tijdens een ShantiYogaFlow-les hoef je even niet te vechten... Maar je kan dat zachtaardige deel van jezelf laten groeien. Start op woensdag 18 april voor 11 lessen. Er zijn nog 2 plaatsen vrij voor de les van 19h tot 20h. En nog 9 plaatsen voor de les van 20.30 tot 21.30.

Kijk op www.ShantiYogaFlow.be