Ontvang nieuwe blogposts in je inbox
Recente Berichten

We werken niet te veel, we laden te weinig op


Ken je dat? Moe opstaan, werken en tegen zes uur of later 's avonds weer in de zetel ploffen zonder energie? "Dat is gemeengoed geworden," zegt hoogleraar en bedrijfsarts Willem van Rhenen, "maar toch hoort het volgens hem zo helemaal niet te zijn." Het probleem, zegt hij, is niet dat we te hard, te véél werken, te veel energie verbruiken...

Het probleem is dat er te weinig energie bij komt, dat we te weinig opladen. Zijn redenering is dus dat we niet minder moeten gaan werken, maar wel de fundamentele vraag stellen: Wat gééft energie? Als je telefoon leeg is, leg je hem dan een week op de vensterbank, of hang je hem aan een oplader? Wat doe jij om jezelf op te laden? ShantiYogaFlow is er op gericht om jezelf weer op te laden met nieuwe kracht, energie, ontspanning en inspiratie.

Vanaf 24 april is er weer elke woensdag een nieuwe ShantiYogaFlow yogalessenreeks.

De les van 19u00 tot 20u00 is helaas al volzet. (wachtlijst)

Maar ik kan je nog verder helpen een uurtje later van 20u30 tot 21u30.

Daar zijn nog: 3 vrije plaatsen.

Schrijf je snel in. Want de yogazaal is weer bijna gevuld.

Alle informatie: www.ShantiYogaFlow.be